2011. július 25.

Hátha valaki tud segíteni!

Néhány blogban nem tudok megjegyzést írni. Azoknál a blogoknál, ahol megkérdezi:
"Megjegyzés írása mint:"
Itt kiválasztom: " Google Fiók"
Elküldöm a megjegyzést, kéri hogy jelentkezzek be Google fiókomba, holott be voltam jelentkezve, akkor kapcsolja ki amikor elküldöm a bejegyzést. Ha újból bejelentkezem a google fiókba, tovább enged a szóellenerőrzéshez, de nem ismeri fel ki írta azt írja: "névtelen írta". Elküldve a megjegyzést ismét kikapcsolja a google fiókot és kéri, hogy jelentkezzek be.
Nem tudom hol keressem a hibát, mit kellene átállítanom.
Ha tud valaki segíteni, írjon nekem!

6 megjegyzés:

Ágota írta...

"Szia! nekem is volt ilyen, azért van mert be van jelölve, hogy állandóan belegyél kapcsolva. Mikor bejelentkezel a googleba a jelszó alatt van egy kis kockában egy pipa azt vedd ki és már jó is lesz. Én sem tudtam pár hétig írni megjegyzést és nem értettem de nekem is segítettek!" Ezt ma olvastam az egyik közösségi oldalon. Zsuzska írta Hátha Neked is hasznos lesz

Molnar Nusi írta...

Köszönöm szépen a segítséget. Kipróbáltam és működik.

Vadnainé Almási Mária írta...

Én is éppen ezzel a problémával küszködök, már hetek óta nem sikerül írnom azokba a bizonyos blogokba. Most én is kipróbálom, köszi mindkettőtöknek!:)

Mézesmama írta...

Esetleg, ha van Mozzillád...azzal is
lehet!

Roberta írta...

Kedves Nusi! Ezzel én is találkoztam. A megoldás az, hogy amikor kéri a rendszer, hogy jelöld ki a fiókot (google fiókot) majd a felhasználó nevedet és jelszódat, az alatt közvetlen van egy olyan mező amiben azt kérdezi, hogy maradjon bejelentkezve... na onnan ki kell szedni a pipát és akkor már minden rendben lesz. Ez a jelenség lehet, hogy tovább tart, majd figyeld egy darabig... aztán majd egyszerűen helyre áll a rend:-)))

Molnar Nusi írta...

Kivettem a pipát és minden müködik!!!!!!!!!!!!
Köszönöm!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Vendégkönyv