2012. szeptember 9.

Ismét FIMO

Ismét elővettem a fényképezőgépet. Megmutatom a rég elkészített fimoimat.

Ez még nem a teljes, és van amelyiket mégegyszer le kell lakkozni, de ezek néhány hónapja lapulnak a fiókom mélyében. Remélem hamarosan megmutathatom amit fűzni fogok. A kezem sokat javult, de nem az igazi, tudom, hogy még javulni fog, csak hosszú idő és kitartás!


















5 megjegyzés:

Farci írta...

Nagyon szépeket gyúrtál! :))
Jobbulást!

EWA gyöngyös világa! / EWA's World of Beads! írta...

Nagyon örültem mikor megláttam a kis ikonodat,rögtön az jutott eszembe megjavult a kezed!! Ahogy olvasom még nem teljesen tökéletes de remélem rövid időn belül láthatjuk miket készítesz ezekből a szép kabosonokból!! Jobbulást!!!Nagyon jó színű és formájú darabok!

Mézesmama írta...

Szia Nusi!
Jajj de örülök, hogy jobban van a kezed.....azért csak óvatosan....szeretném látni ezeket a cabikat "begyöngyözve"....gratulálok!

Lakota mágia írta...

Nagyon szépek! Mielőbbi teljes gyógyulást!!!
:-)

Molnar Nusi írta...

Köszönöm mindenkinek a jókívánságot. Nagyon aranyosak vagytok.
Ezeket a kabonosonokat még a kézműtétem előtt csináltam. Fűzni is megpróbálok hamarosan, de olyan hamar elfáradnak az ujjaim, hogy még nem sok sikerrel fog járni, és hímezni..., még nem tudom mikor sikerül. Annyi, de annyi olyan mintát láttam, amit szeretnék megfűzni, sőt már vettem hozzá gyöngyöt is, de mikor lesz belőle valami, jó lenne tudni.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Vendégkönyv